Θέλουν να... ξεμπουκώσουν

Γιώργος Ντυμένος
Θέλουν να... ξεμπουκώσουν

bet365

Στην κατηγορία υπάρχουν περιπτώσεις φορ που έχουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να σκοράρουν.
Η δουλειά κάθε επιθετικού ή πιο σωστά, αυτό που... πληρώνεται να κάνει, είναι να βάζει γκολ. Καλές οι υπόλοιπες «ασχολίες» του μέσα στο γήπεδο όπως να «ανοίγει διαδρόμους» κτλ, αλλά πρέπει να την.... βάζει και στο πλεκτό. Να κουνάει τα δίχτυα...Στην Σούπερ Λιγκ υπάρχουν περιπτώσεις φορ που σε επίπεδο πρωταθλήματος έχουν να σκοράρουν σχεδόν έναν ημερολογιακό χρόνο ή και περισσότερο. Και αναζητούν ένα τέρμα για να... ξεμπουκώσουν.
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ
Εχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την φανέλα του ΠΑΣ και μάλιστα ήδη έχει δύο ασίστ στο ενεργητικό του. Λόγω ενός προβλήματος υγείας έμεινε πίσω, τώρα όμως είναι υγιής και αναζητά να... πάρει μπρος. Ο 26χρονος φορ έχει να σκοράρει από τις 25 Οκτωβρίου του 2014, όταν σαν παίκτης της Μπαστιά είχε βρει δίχτυα στην ήττα της με 3-1 από τη Μονακό. Εκτοτε σε 19 ματς της Ligue 1 με την φανέλα της και σε τέσσερα της Σούπερ Λιγκ, δεν έχει σκοράρει.
ΤΟΜΑΝΕ
Ο Πορτογάλος παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα. Μέχρι στιγμής με την φανέλα του Παναιτωλικού τον έχουμε δει και στις δύο θέσεις. Πλέον αναζητά το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ και γενικότερα το πρώτο του μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 24 Οκτωβρίου του 2015, στο 1-1 της τότε ομάδας του Βιτόρια Γκιμαράες με την Ακαντέμικα. Εκτοτε σε οκτώ ματς της Α' Πορτογαλίας, ακόμη εννέα της Β' Γερμανίας με την Ντούισμπουργκ και τέσσερα της Σούπερ Λιγκ, δεν έχει κάνει... σεφτέ.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ηταν 26 Ιανουαρίου του 2013, όταν ο Βασιλείου σκόραρε για τελευταία φορά στην Σούπερ Λιγκ. Ως παίκτης του Λεβαδειακού στην Νέα Σμύρνη και στην ήττα της τότε αλλά και νυν ομάδας του με 2-1. Εκτοτε έχει περάσει πολύς καιρός και συνολικά 33 εμφανίσεις του στην Σούπερ Λιγκ με τους Βοιωτούς και τον Παναιτωλικό, όπου δεν βρήκε δίχτυα. Σίγουρα έχει το ελαφρυντικό πως οι περισσότερες ήταν σαν αλλαγή, αλλά.... Σε αυτό το διάστημα σημείωσε μόνο ένα γκολ σε αγώνα Κυπέλλου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Για πολλές σεζόν ήταν ένα από τα «πυροβολικά» των ομάδων που έπαιζε. Πλέον κοντεύει να συμπληρώσει ένα χρόνο «άκαπνος». Τελευταίο του γκολ ήταν στις 8 Νοεμβρίου του 2015, όταν και χάρισε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτοτε σε έξι ματς πρωταθλήματος με τους Αρκάδες και 14 με τον Ατρόμητο που επέστρεψε τον περασμένο χειμώνα, δεν έχει σκοράρει. Ο 35χρονος είναι σε θέση να βρει άμεσα τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα