Επέστρεψε ο Ιβανόφ, δύσκολα ο Ιμπάρμπο

Επέστρεψε ο Ιβανόφ, δύσκολα ο Ιμπάρμπο

Κώστας Ζάλιαρης
Επέστρεψε ο Ιβανόφ, δύσκολα ο Ιμπάρμπο

bet365

Σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Ιβάν Ιβανόφ στον Παναθηναϊκό, δύσκολο έως απίθανο να προλάβει το ματς με την Ξάνθη ο Ιμπάρμπο, προληπτικά εκτός ο Ζέκα.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Το πρωί της Πέμπτης, στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου, ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τον Ιβάν Ιβανόφ να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, έχοντας αρκεστεί στο γυμναστήριο την Τετάρτη, όμως ο Κάρλος Ζέκα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Όσον αφορά στον Βίκτορ Ιμπάρμπο που είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, έκανε θεραπεία και φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ιταλού προπονητή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Ο Νούνο Ρέις επιδόθηκε σε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Τελάντερ απουσίασε με άδεια, ενώ Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο θα προπονηθούν το απόγευμα υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας, Φεντερίκο Πανοντσίνι.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής (10:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα