Οι δοκιμές 11άδας του Παράσχου για Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Οι δοκιμές 11άδας του Παράσχου για Αστέρα

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε την Τετάρτη δοκιμές 11άδας για τον αγώνα του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης. Ποιοί οι επικρατέστεροι.
Ο Σωτηρίου θα είναι ο κίπερ, ο Αποστολόπουλος έχει προβάδισμα για δεξιός μπακ αλλά και για εκεί είναι υποψήφιος ο Στάθης και κέντρο άμυνας ο Καρυπίδης με τον Μπανανά, εφόσον ο Καρυπίδης επανέλθει πλήρως μετά το χτύπημά του στον αγκώνα του. Ο Καρυπίδης έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε το χέρι του αλλά στον Πλατανιά δεν ανησυχούν.
Ο Βάντερσον αριστερό μπακ, κέντρο με Γκνιάτιτς και Στανισάβλιεβιτς, επιτελικός ο Μενδρινός, άκρα με Μουνάφο και Μανούσο και φορ ο Γιακουμάκης. Εάν επιλεγεί ο Στάθης για δεξί μπακ πάντως ο Αποστολόπουλος θα πάει εξτρέμ και ο Μενδρινός μπορεί να μην ξεκινήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα