Τα τρία... βήματα για την κεντρική χορηγία στην Super League

Δημήτρης Τομαράς
Τα τρία... βήματα για την κεντρική χορηγία στην Super League

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τα τρία βήματα ως προς την κεντρική χορηγία - ονοματοδοσία της Super League. Πιο μεγάλη η προσφορά της ALTER EGO από ΟΠΑΠ.

Ήταν πάνω κάτω αναμενόμενο. Από την στιγμή ειδικά που η ALTER EGO συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη είχε κάνει τόσο δυναμικό... μπάσιμο. Πως θα είχε μεγαλύτερη προσφορά από αυτήν του ΟΠΑΠ. Έτσι και έγινε.

Οπότε - όπως φαίνεται - έκανε πιο υψηλή προσφορά για την κεντρική χορηγία. Ας δούμε όμως τα τρία βήματα που έγιναν την Τετάρτη με τον στόχο της Λίγκας να είναι η απόλυτη διαφάνεια:

No1: Ανοίχθηκαν οι 2 προσφορές - που ήταν κλειστές και σφραγισμένες - παρουσία συμβολαιογράφου στην Λίγκα. Συστάθηκε και γράφτηκε σχετικό πρακτικό.
Νο2: Εστάλη ενημέρωση σε όλες τις ομάδες με ακριβή αντίγραφα με το περιεχόμενο των δύο προσφορών.
Νο3: Συμφωνήθηκε να οριστεί συνάντηση Λίγκας με τους εκπροσώπους των 2 εταιρειών στις αρχές της άλλης εβδομάδας για περαιτέρω λεπτομέρειες. Μετά αναμένεται να γίνει ένα Δ.Σ. διά περιφοράς για την τελική απόφαση.
ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ
Σε σχέση με το ύψος των προσφορών οι προτάσεις που έχουν διαρρεύσει είναι ως εξής:
Αρχικά η πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. για τέσσερα χρόνια (2+2) με την εν λόγω εταιρεία να ζητάει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης. Τα χρήματα που προσφέρει έχουν ως εξής: 1,275 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 2 εκατ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο, 2,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο και 3 εκατ. ευρώ τον τέταρτο χρόνο. Έχει διαρρεύει και 2η υποπρόταση - μέσα στην ίδια πρόταση - για «κλειστό» τετραετές συμβόλαιο, όπου η συνολική πρόταση φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ.
Από την άλλη πλευρά η πρόταση της ALTER EGO υπερέχει σε χρήματα. Η εταιρεία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη προσφέρει τα εξής χρήματα: 2 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο χρόνο. Είναι βέβαια για 2 χρόνια. Πάντως η τωρινή πρόταση του ΟΠΑΠ είναι πιο κάτω απ' αυτήν που είχε απορριφθεί σχετικά πρόσφατα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα