Ο «Ελέ» έσπειρε και περιμένει να θερίσει με Πλατανιά

Ο «Ελέ» έσπειρε και περιμένει να θερίσει με Πλατανιά

bet365

Όλο αυτό το διάστημα, στον Αστέρα Τρίπολης δούλεψαν με σκοπό κόντρα στον Πλατανιά να εμφανιστούν έτοιμοι για τη νίκη που θα σηματοδοτήσει την απαρχή ενός σερί που θα... σβήσει το άσχημο ξεκίνημα.

Να μη μεγαλώσει το αρνητικό ρεκόρ του 0/4 θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες υποδέχονται το Σάββατο (15/10, 18:15) τον Πλατανιά με στόχο μια νέα αρχή.

Με την ευκαιρία της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δούλεψε με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής, θέλοντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε χρόνος για... θεαματικές αλλαγές, παρόλο που γενικότερα στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση για κάποια πράγματα που έδειξαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα τρέξει ένα καλό σερί, ικανό να... σβήσει το 0/4.

Το καλό για τον «Ελέ» είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Ελίνι Δημούτσο και Κρίστιαν Τσάβες, όχι όμως και τον Ματίας Ιγκλέσιας που και σήμερα προπονήθηκε μόνος του. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα είναι ή όχι διαθέσιμος κι ο Ντάνιελ Στανισάβλιεβιτς, με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει αύριο (13/10). Για τον χώρο του κέντρου, βέβαια, υπάρχει κι η λύση του Ντουντού πλέον, με τον Βραζιλιάνο να έχει βγει από το... ψυγείο κατόπιν επιθυμίας του Ελευθερόπουλου.

Γενικότερα, το κλίμα είναι πολύ καλό, η απαιτούμενη ψυχολογία υπάρχει και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν με τον Πλατανιά, θα καρποφορήσουν οι κόποι των προπονήσεων στη διακοπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα