Ουμάρ Νιάσε: Κόστισε 15.000.000 ευρώ και πλέον δεν του δίνουν ούτε... ντουλαπάκι!

Ουμάρ Νιάσε: Κόστισε 15.000.000 ευρώ και πλέον δεν του δίνουν ούτε... ντουλαπάκι!

Ουμάρ Νιάσε: Κόστισε 15.000.000 ευρώ και πλέον δεν του δίνουν ούτε... ντουλαπάκι!

bet365

Η Έβερτον δαπάνησε γι αυτόν 15.000.000 ευρώ περίπου κι ο Κούμαν δεν τον αφήνει καν να είναι στα αποδυτήρια. Για την ακρίβεια, ο Ουμάρ Νιάσε προπονείται με την Κ-23 αλλά δεν έχει καν ένα μέρος για να βάζει τα πράγματά του!

Επί εποχής Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η Έβερτον δαπάνησε για τον Ουμάρ Νιάσε σχεδόν 15.000.000 ευρώ! Πέρυσι, ο πρώην επιθετικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, αγωνίστηκε σε πέντε ματς της Premier League και ίσως φέτος να περίμενε να πάρει περισσότερες συμμετοχές για να αποδείξει ότι ορθώς επενδύθηκε πάνω του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός όχι μόνο δεν τον έχει στα πλάνα του, αλλά ύστερα από 45 λεπτά που τον δοκίμασε σε ένα φιλικό το καλοκαίρι τον έστειλε... σπίτι του, λέγοντάς του ότι δεν έχει θέση στην πρώτη ομάδα, ούτε ως παρουσία στα αποδυτήρια.

Ο Σενεγαλέζος, πλέον, προπονείται με την Κ-23 αλλά ζει το δράμα του, μιας και στα αποδυτήρια δεν έχει καν το δικό του ντουλάπι, όπως οι άλλοι παίκτες.

«Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι δεν το αξίζω αυτό. Όμως αυτό που μπορώ να κάνω είναι να παλέψω για να αλλάξω τα πράγματα. Δεν πρόκειται να δραματοποιήσω την κατάσταση. Απλά συμβιβάζομαι με αυτό. Γνωρίζω ότι είναι απλά μια περίοδος», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Guardian» και συνέχισε:

«Είμαι στα αποδυτήρια με την ομάδα Κ-23 αλλά δεν έχω το δικό μου ντουλάπι. Οι άλλοι παίκτες έχουν το που να βάζουν τα πράγματά τους, όχι εγώ όμως. Έρχομαι με την τσάντα μου και απλά έχω ένα μέρος που ξέρω. Αφήνω την τσάντα μου κάτω, προπονούμαι και μετά βάζω τα πάντα στο αυτοκίνητό μου και πηγαίνω σπίτι».

Στη συνέχεια, ο 26χρονος θυμάται τα λόγια του Κούμαν:

«Πρέπει να φύγεις», του είπε ο Ολλανδός τεχνικός κι ο Νιάσε ξετυλίγει τη σκέψη του: «Δεν μπορούσα να καταλάβω πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ύστερα από 45 λεπτά αλλά είπε "Οκ, ευχαριστώ¨. Αυτή είναι η απόφαση. Αυτός είναι ο προπονητής. Τι μπορώ να κάνω; Κάλεσα τον μάνατζερ μου και μου είπε ότι θα ψάξει για άλλες ευκαιρίες. Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν ζήτησα από τον Κούμαν εξηγήσεις. Απλά σκέφτηκα, ότι ακόμη κι αν ρωτούσα το γιατί, ποτέ δεν θα καταλάβαινα. Ύστερα από 45 λεπτά, δεν μπορείς να μου πεις: "Δεν είσαι καλός".

Αυτός (ο Κούμαν) μού πήρε την φανέλα λέγοντάς μου ότι δεν μου επιτρέπεται να είμαι στα αποδυτήρια με την πρώτη ομάδα - ότι δεν μπορούσα να προπονούμαι μαζί τους. Έπρεπε να πάω με τη δεύτερη ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα