Μειώνονται οι απόντες για τον Ίβιτς

Οι περισσότεροι διεθνείς επέστρεψαν, Κάμπος και Μπίσεσβαρ παραμένουν εκτός, αλλά από Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν, για να είναι σχεδόν πλήρης ο ΠΑΟΚ ενόψει Ηρακλή. 

Μειώνονται οι απόντες για τον Ίβιτς

Ουσιαστικά το μοναδικό πρόβλημα αναμένεται από την Τετάρτη (12/10) να είναι ο τραυματίας Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στην προπόνηση της Τρίτης (11/10) ο Χουάν Κρέσπο δέχθηκε ένα χτύπημα και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στη λίστα με τις επιστροφές υπάρχουν πλέον τα ονόματα των Γκάρι Ροντρίγκες , Φερνάντο Βαρέλα , Εβγέν Σάχοφ , Γιάννη Μυστακίδη , Χάρη Χαρίση , Ευθύμη Κουλούρη , Αχιλλέα Πούγγουρα , Δημήτρη Γιαννούλη κι απομένει να γυρίσουν (αύριο Τετάρτη 11.10) οι Παναγιώτης Γλύκος , Γιώργος Τζαβέλλας , Γκόικο Τσίμιροτ.

Οι πέντε παίκτες της Εθνικής Ελπίδων ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Σάκχοφ , Ροντρίγκες , Βαρέλα προπονήθηκαν κανονικά. Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Τζάλμα Κάμπος έκανε μέρος της προπόνησης και την Τετάρτη (11.10) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, όπως κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς .

Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε την ταχυδύναμη και στην ομαδική δουλειά στο κομμάτι της πίεσης. 

Στο τελευταίο κομμάτι για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε ο Χοσέ Κρέσπο λόγω μικροενοχλήσεων από χτύπημα.

Την Τετάρτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. 

Best of internet