Μειώνονται οι απόντες για τον Ίβιτς

Μειώνονται οι απόντες για τον Ίβιτς

Gazzetta team
Μειώνονται οι απόντες για τον Ίβιτς

bet365

Οι περισσότεροι διεθνείς επέστρεψαν, Κάμπος και Μπίσεσβαρ παραμένουν εκτός, αλλά από Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν, για να είναι σχεδόν πλήρης ο ΠΑΟΚ ενόψει Ηρακλή.

Ουσιαστικά το μοναδικό πρόβλημα αναμένεται από την Τετάρτη (12/10) να είναι ο τραυματίας Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στην προπόνηση της Τρίτης (11/10) ο Χουάν Κρέσπο δέχθηκε ένα χτύπημα και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στη λίστα με τις επιστροφές υπάρχουν πλέον τα ονόματα των Γκάρι Ροντρίγκες , Φερνάντο Βαρέλα , Εβγέν Σάχοφ , Γιάννη Μυστακίδη , Χάρη Χαρίση , Ευθύμη Κουλούρη , Αχιλλέα Πούγγουρα , Δημήτρη Γιαννούλη κι απομένει να γυρίσουν (αύριο Τετάρτη 11.10) οι Παναγιώτης Γλύκος , Γιώργος Τζαβέλλας , Γκόικο Τσίμιροτ.

Οι πέντε παίκτες της Εθνικής Ελπίδων ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Σάκχοφ , Ροντρίγκες , Βαρέλα προπονήθηκαν κανονικά. Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Τζάλμα Κάμπος έκανε μέρος της προπόνησης και την Τετάρτη (11.10) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, όπως κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς .

Η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε την ταχυδύναμη και στην ομαδική δουλειά στο κομμάτι της πίεσης.

Στο τελευταίο κομμάτι για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε ο Χοσέ Κρέσπο λόγω μικροενοχλήσεων από χτύπημα.

Την Τετάρτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα