Σάμπα: «Νιώθω ότι μπορώ να κάνω την διαφορά»

Σάμπα: «Νιώθω ότι μπορώ να κάνω την διαφορά»

Νίκος Αθανασίου
Σάμπα: «Νιώθω ότι μπορώ να κάνω την διαφορά»

bet365

Ο Κρίστοφερ Σάμπα δήλωσε έτοιμος να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται από νωρίς ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του πρωταθλήματος.

-Ένα φιλικό πιο πολύ δοκιμών, αλλά σημαντικό για πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκό, προκειμένου να βρείτε ρυθμό…

«Σε ότι αφορά εμένα, που δεν έκανα προετοιμασία με την ομάδα ήταν πολύ καλό αυτό το ματς. Ολο αυτό είναι μια διαδικασία για να προσπαθήσω να φτάσω στην ίδια… σελίδα, στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης που έχει η υπόλοιπη ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Νιώθω καλά και ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι σε θέση να παίξω καλά, να κάνω καλά ματς με την ομάδα και να τη βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Μετά τη διακοπή ακολουθεί ο αγώνας με την Ξάνθη. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και πλέον οι αντίπαλοί του είναι εκείνοι που τον «κυνηγούν»…

«Είναι πάντα καλύτερο να είσαι στο Νο1 της βαθμολογίας. Ψυχολογικά σε βοηθάει πολύ αυτό. Κι εξαρτάται μόνο από εμάς στο τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει μέσα απ’ τη δουλειά μας στις προπονήσεις, έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα μέσα στην ομάδα για να πάρουμε βαθμούς, πολλούς βαθμούς. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Αλλά είναι μια πραγματικότητα, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να κυνηγάει το πρωτάθλημα».

-Στην Ευρώπη η ομάδα δεν έχει ακόμη βαθμούς. Αξίζατε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βίγο. Θα κυνηγήσετε τις τελευταίες ελπίδες σας στη Λιέγη;

«Εχω παίξει σε πάρα πολλά παιχνίδια, τέτοιου είδους. Όταν έχεις μια νέα ομάδα, είναι πάντα μια νέα διαδικασία για κάποιους παίκτες και πρέπει να μαθαίνεις πώς να νικάς. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Δεν είναι απλά το πώς θα παίζεις καλά, αλλά το πώς θα νικάς τα παιχνίδια. Είναι κρίμα αυτό το ματς στο Βίγο. Θα ήταν ιδανικό και τέλειο, αν παίρναμε το αποτέλεσμα. Όπως και με τον Αγιαξ, γιατί κι εκεί ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που θα νικάμε».

-Εχοντας παίξει πλέον κάποια παιχνίδια, νιώθεις πλέον πολύ πιο έτοιμος;

«Η φυσική μου κατάσταση έχει πλέον βελτιωθεί. Μετά από ένα χρόνο, όπου δεν έπαιξα πολύ νιώθω πολύ καλά. Νιώθω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Αυτός που αποφασίζει βεβαίως είναι ο προπονητής. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα