Το τατουάζ του Πάμπλο για καλό σκοπό (pics)

Το τατουάζ του Πάμπλο για καλό σκοπό (pics)

Το τατουάζ του Πάμπλο για καλό σκοπό (pics)

bet365

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής «World Party» και οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης, προχώρησε στη δημιουργία ενός τατουάζ, το οποίο έχει από σήμερα πάνω του κι ο Πάμπλο Γκαρσία.

O Γιώργος Μαυρίδης, εδώ και πολύ καιρό, είχε ανακοινώσει, μέσω των social media, το σημερινό event που είναι αφιερωμένο στην συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των παιδιών, τα οποία νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μια φατσούλα που χαμογελάει σχεδιάστηκε από τον ίδιο για καλό σκοπό και όσοι βρέθηκαν σήμερα από το πρωί στο στούντιο του και ήθελαν να το αποκτήσουν, σχηματίζοντας ουρές, συνέβαλαν στην συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα δοθούν εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της συγκεκριμένης κλινικής.

Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ ήταν 20 ευρώ, ενώ κάποιοι από τους γονείς θα βρίσκονται ήταν εκεί και ενημέρωναν αναφορικά με τη δράση.

Ένας από τους εκλεκτούς πελάτες, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιώργου Μαυρίδη, ήταν κι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να στηρίξει την προσπάθεια.

««Μπράβο Μαυρίδη!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΕ», έγραψε ο Ουρουγουανός πρώην άσος και νυν προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μια φατσουλα η οποία σχεδιάστηκε για καλό σκοπό. Στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 το πρωί θα ανοίξω την πόρτα του στούντιο και θα ξεκινήσω να το κάνω σε όποιον επιθυμεί να το αποκτήσει. Όλα τα έσοδα από τα τατουάζ που θα κάνω θα δοθουν εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΧΕΠΑ. Ελπιζω να δώσουμε μια βοήθεια σε όλες τις οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις. Οι γονείς περνάνε έναν γολγοθα και πολύ από αυτούς δεν έχουν ούτε τα βασικά. Η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ και θα μαζεύονται σε ένα κουτί μπροστά στην είσοδο. Κάποιοι από τους γονείς θα βρίσκονται εκεί όλη μέρα και θα μαζεύουν τα χρήματα και θα κατευθυνουν τους ανθρώπους. Αν λοιπόν θέλει κάποιος από εσάς να αποκτήσει αυτό το αριστούργημα, μπορεί να έρθει την Δευτέρα και να το κάνει. ΔΕΝ κλείνουμε κάποιο ραντεβού θα ξεκινήσω 10 το πρωί και όσο αντέξω... Ελπίζω να με βοηθήσετε! Σας ευχαριστώ τα λέμε Δευτέρα από τις 10 το πρωί!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης official account (@georgemavridis_tattooligans) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα