Κυριάκος: «Το σύστημα θέλει να αποδείξει ότι παραμένει ζωντανό»

Κυριάκος: «Το σύστημα θέλει να αποδείξει ότι παραμένει ζωντανό»

Gazzetta team
Κυριάκος: «Το σύστημα θέλει να αποδείξει ότι παραμένει ζωντανό»

bet365

Να αποδείξει ότι είναι ακόμα... ζωντανό, επιχειρεί σύμφωνα με τον Κυριάκο Κυριάκου, το «σύστημα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Βολές» κατά διαιτησίας, συστήματος και ΕΠΟ από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκου, που μίλησε στον ΠΟΡ FM 94,6 για την αντικατάσταση του Κύρου Βασσάρα και δήλωσε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος για όσα θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την αποχώρηση Βασάρα από τη θέση του επιδιαιτητή: «Εφόσον δεν κατάφερε ούτε ο Κύρος Βασάρας να αντισταθεί στις πιέσεις του απερχόμενου συστήματος της ΕΠΟ, δεν έχει νόημα να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από την ΚΕΔ. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα όσα θα συμβούν τις επόμενες δύο βδομάδες. Είμαστε έτοιμοι να τους δούμε να επιτελούν το έργο για το οποίο επιλέχθηκαν. Περιμένουμε τη λύση, η οποία θα δοθεί στις εκλογές της ΕΠΟ»

Για την στάση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω δημοσίως της κινήσεις του εκπροσώπου της Λίγκας»

Για το λάθος του επόπτη Χούσκογλου στο ματς με τη Βέροια: «Αποκλείεται αυτό το λάθος να είναι ανθρώπινο. Όσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουμε πότε ένα καλός διαιτητής κάνει λάθος και του ξεφεύγει μια φάση και πότε είναι με το άγχος να σηκώσει το σημαιάκι μην τυχόν και ο ΠΑΟΚ βάλει γκολ. Ο συγκεκριμένος, σήκωσε το σημαιάκι από υπερβάλλοντα ζήλο. Έχω την εντύπωση ότι κακώς στεκόμαστε στα λόγια. Δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι συνεχώς γιατί με τον τρόπο αυτό χάνεις και το δίκιο σου. Από την αρχή κάναμε μια κίνηση καλής θέλησης να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να δεχθούμε τον Κύρο Βασάρα ως επιδιαιτητή. Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας. Το σύστημα δημιουργεί πιέσεις για επαναφορά συγκεκριμένων προσώπων. Το σύστημα με τον τρόπο αυτό θέλει ακόμα να αποδείξει ότι ακόμα υπάρχει, ότι ακόμα είναι ζωντανό»

Για τον ορισμό του Παππά: «Ο Βασάρας δέχθηκε πιέσεις να βάλει τον Παππά για να δείξει ότι το σύστημα ότι είναι ζωντανό. Θέλησε το σύστημα ενόψει εκλογών να αποδείξει στις λιγοστές Ενώσεις που το πιστεύουν, ότι υπάρχει ακόμα».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Το εκλογικό σώμα αποτελείται από τις Ενώσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι Ενώσεις αποφασίζουν για τον πρόεδρο και όχι οι επαγγελματικές ομάδες. Η στάση μας και η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την παράταξη Γραμμένου, αλλά θα ήταν αλαζονικό να πούμε ότι έχουν κλειδώσει οι εκλογές, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με το συγκεκριμένο σύστημα»

Για το αν θα καταθέσει πρόταση ο Σαββίδης για την χορηγία της Λίγκας: «Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει αυτό. Ξέρω ότι δεν θα υπάρξει πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για χορηγία στη Λίγκα. Μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά δεν έχει γίνει συζήτηση μέχρι στιγμής για κάτι τέτοιο»

Για το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που κινήθηκε γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και ήταν έτοιμη κατά 80% πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Παίρνουμε σιγά σιγά αυτά που θέλουμε από τους παίκτες. Χάσαμε βαθμούς με Ξάνθη και Βέροια, παρόλο που και στα δύο παιχνίδια τα πράγματα θα ήταν αλλιώς αν ήταν άλλες οι διαιτητικές αποφάσεις. Όταν ο προπονητής μας όμως λέει ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης, εγώ θα συμφωνήσω μαζί του. Η ομάδα είναι πιο πειστική από πέρσι και χρειάζεται καμιά φορά λίγο παραπάνω χρόνος μέχρι να βγει στο γήπεδο. Αυτό θα συμβεί σίγουρα»

Για τον τραυματισμό Τζαβέλλα: «Είναι καλύτερα απ’ ότι γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε. Ευτυχώς νομίζω ότι γύρω στις είκοσι μέρες με ένα μήνα θα απουσιάσει. Ελπίζουμε να είναι καλά και να επιστρέψει γερός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα