Το μυαλό στη μπάλα κι όχι στη... μόδα

Το μυαλό στη μπάλα κι όχι στη... μόδα

Κώστας Ζάλιαρης
Το μυαλό στη μπάλα κι όχι στη... μόδα

bet365

Ακόμα μια από τις αλλαγές που έχει επιφέρει στον γενικότερο τρόπο λειτουργίας της Μάντσεστερ Σίτι, η πρόσληψη του Γκουαρδιόλα, είναι η απαγόρευση να φορούν οι νεαροί παίκτες των ακαδημιών, πολύχρωμα ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Προκειμένου να υπάρξουν κι άλλοι... Ιεανάτσο, με τον πιτσιρικά επιθετικό να έχει προκαλέσει ήδη τον αντίκτυπό του στην πρώτη ομάδα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα λαμβάνει μέτρα και προσέχει ώστε όταν άπαντες βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο, να σκέφτονται μονάχα τη μπάλα και να... αποκόβονται από τα όσα μπορεί να συμβαίνουν στον υπόλοιπο κόσμο.

Έπειτα από το κλείσιμο του δικτύου wifi και την απαγόρευση να υπάρξει κεραία για να μην πιάνει ούτε το δίκτυο των κινητών τηλεφώνων των παικτών, όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός κόουτς έχει δώσει εντολή να μη φοράει κανείς από τους νεαρούς παίκτες των τμημάτων υποδομής, πολύχρωμα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έχει να κάνει με την αφοσίωση και την απόλυτη συγκέντρωση στο ποδόσφαιρο κι όχι στη... μόδα, την οποία επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής των ποδοσφαιριστών μεγάλων συλλόγων.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα