Γιορτή σε άσπρο και μαύρο φόντο (vids)

Γιορτή σε άσπρο και μαύρο φόντο (vids)

bet365

Δύο ομάδες, που όλη τους η ζωή κυλάει σε άσπρο και μαύρο φόντο, ο ΠΑΟΚ και η Παρτιζάν, πέρασαν δύο μαγικές ώρες το βράδυ του Σαββάτου στο Βελιγράδι.

Φρόντισαν γι’ αυτό οι περίπου 15.000 φίλοι της Παρτιζάν, που δημιούργησαν μια απίστευτη, μοναδική, εκπληκτική ατμόσφαιρα στις κερκίδες, με συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ σε άπταιστα ελληνικά!

Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο αρχηγός της Παρτιζάν, Σάσα Ίλιτς, που συμπλήρωσε 791 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου τίμησε τον Βλάνταν Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και κατάφερε να αιφνιδιάσει την Παρτιζάν, με τα δύο γρήγορα γκολ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Οι Σέρβοι μείωσαν με τον Γοβάνοβιτς στο 70ο λεπτό για το τελικό 2-1 υπέρ του «Δικεφάλου».

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε ότι οι στιγμές δεν ήταν εύκολες για τον ίδιο στην επιστροφή του στο Βελιγράδι, αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Παρτιζάν, ομάδας που θα έχει πάντα στην καρδιά του.

«Υπήρχαν έντονα συναισθήματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν η πρώτη φορά που έρχομαι ως αντίπαλος της Παρτιζάν, έτσι δεν ήταν τόσο απλό, αλλά ξέρω καλά, ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαστε όλοι επαγγελματίες», δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν Βελιγραδίου και νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα