Έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Ρέτσου

Έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Ρέτσου

Δημήτρης Τομαράς
Έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Ρέτσου

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο που γίνεται κυρίως για την οικονομική του... αναβάθμιση και την τοποθέτηση ρήτρας.

Ο Ρέτσος στα 18 του χρόνια θεωρείται ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά... προϊόντα των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν στο πλάνο τους να οριστικοποιήσουν άμεσα τα... επίσημα για το νέο του συμβόλαιο.

Το καινούριο deal για τον Παναγιώτη Ρέτσο - τον οποίο έχουν ήδη επιχειρήσει να κλείσουν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη και να προσεγγίσουν ουκ ολίγοι agents - θα περιλαμβάνει μία σημαντική άνοδο στις αποδοχές του αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης που μπορεί να είναι και αρκετά υψηλή.

Προσφάτως είχε γίνει ανάλογη κίνηση και προσπάθεια και για τον Πραξιτέλη Βούρο σχετικά με νέο συμβόλαιο ενώ παρόμοιες σκέψεις υπήρξαν και για τους Γιώργο Μανθάτη και Θανάση Ανδρούτσο και θα προχωρήσουν. Ο Ρέτσος πάντως φαίνεται να είναι σε περίοπτη θέση ενώ ο Πάουλο Μπέντο τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα