Ξεμούδιασμα με τεσσάρα για Ηρακλή

Ξεμούδιασμα με τεσσάρα για Ηρακλή

Νίκος Μαρούδας
Ξεμούδιασμα με τεσσάρα για Ηρακλή

bet365

Άνετη φιλική νίκη για τον Ηρακλή απέναντι στον Καμπανιακό με 4-0. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Γιάννης Πετράκης.

Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που σε φιλική αναμέτρηση επικράτησαν 4-0 του Καμπανιακού. Στο παιχνίδι που έγινε στη Χαλάστα, ο «Γηραιός» χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές εντεκάδες.

Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Λάμπρου, με τον Πασά στο 34' να κάνει το 2-0. Ακόμα δύο τέρματα είχε και το δεύτερο μέρος, με τον Δούμτσιο αρχικά στο 77' να διαμορφώνει το 3-0 και τον Σαραγιώτη στο 82' το τελικό 4-0. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Γιάννης Πετράκης παρά το γεγονός πως το παιχνίδι του «Γηραιού» με τον ΠΑΣ είναι την 13η αγωνιστική.

Ηρακλής (πρώτο ημίχρονο): Χουάντερσον, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Κούρος, Λάμπρου.

Ηρακλής (δεύτερο ημίχρονο): Περνίς, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Τσότρας, Μπαρέττας, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Μπικιάρης, Αμαραντίδης, Μοντέιρο, Λουκίνας. Επαιξαν και οι Ζαμπάζης, Ρότα, Κυνηγόπουλος και Δούμτσιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα