«Η γενναιοδωρία του Ολυμπιακού εν μέσω κρίσης»

«Η γενναιοδωρία του Ολυμπιακού εν μέσω κρίσης»

Δημήτρης Τομαράς
«Η γενναιοδωρία του Ολυμπιακού εν μέσω κρίσης»

bet365

Διεθνής ιστοσελίδα κάνει μνεία στην συνεργασία Ολυμπιακού με Unicef, τονίζει την φιλανθρωπική δράση του και κάνει λόγο για γενναιόδωρο σύλλογο εν μέσω οικονομικής κρίσης...

Το «Goal.com» είναι ο ιστότοπος που κάνει εκτενή αναφορά στη βοήθεια των «ερυθρολεύκων» στην οργάνωση που φροντίζει τα παιδιά στην Αφρική αλλά και σε πολλά μέρη του πλανήτη, όπως φυσικά και στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να στηρίζει έμπρακτα και να έχει συμβάλλει στη διάσωση χιλιάδων μικρών παιδιών τα τελευταία τρία χρόνια.

«Πρόκειται για μια τρομερά αξιόλογη και αξιέπαινη συνεργασία από το 2013, ενώ επίσης πρόκειται και για τη μεγαλύτερη δωρεά από αθλητικό οργανισμό», ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Unicef στο «Goal.com».

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τα χιλιάδες γεύματα που μοίρασαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στους πρόσφυγες, όπως επίσης σημειώνεται ότι από τον Αύγουστο του 2015 έως και τον Μάϊο του 2016, η προσφορά του Ολυμπιακού στη Unicef έφτασε στα 1,6 εκατ.ευρώ!

Το Goal.com είναι το Νο1 ποδοσφαιρικό σάιτ σε όλο τον κόσμο με 38 εκδόσεις σε ισάριθμες μεγάλες χώρες. Έχει 65 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και 55 εκατ. «φίλους» στο Facebook. Είναι επίσης η 3η μεγαλύτερη ιστοσελίδα, οποιασδήποτε κατηγορίας, σε παροχή πληροφοριών / ειδήσεων μέσω της σελίδας της στο Facebook. Επίσης είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ στην Αφρική και το δεύτερο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σάιτ στις ΗΠΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα