Έγκυος για δεύτερη φορά η κ. Στραματσόνι! (pic)

Έγκυος για δεύτερη φορά η κ. Στραματσόνι! (pic)

Gazzetta team
Έγκυος για δεύτερη φορά η κ. Στραματσόνι! (pic)

bet365

H οικογένεια Στραματσόνι μεγαλώνει, καθώς η σύζυγος του τεχνικού του Παναθηναϊκού είναι έγκυος, κάτι που ανακοίνωσε μέσω του Instagram!

Χαρούμενες στιγμές για την οικογένεια Στραματσόνι, καθώς η σύζυγος του Ιταλού τεχνικού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Αυτό το... ανακοίνωσε η ίδια η Dalila, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που έκανε.

Εκεί έγραψε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι είμαι έγκυος... Και πολύ πολύ ευγνώμων». Να θυμίσουμε πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ήδη ένα γιο και πλέον περιμένει και αυτός, όπως και η σύζυγός του, να μάθει το φύλλο του παιδιού που θα έρθει στη ζωή τους σε κάτι λιγότερο από 9 μήνες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα