«Απογοήτευση ναι, καταστροφολογία όχι» (vid)

«Απογοήτευση ναι, καταστροφολογία όχι» (vid)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραδέχθηκε ότι υπάρχει απογοήτευση στην ΑΕΚ μετά το Καραϊσκάκη αλλά συμπλήρωσε πως η καταστροφολογία δεν βοηθάει.

«Απογοήτευση ναι, καταστροφολογία όχι» (vid)

Η Ενωση πληγώθηκε ψυχολογικά από την κακή εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά ο προπονητής της τόνισε ότι δεν θα πρέπει να μείνει εκεί.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά η ομάδα πρέπει να δει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει στο επόμενο ματς να έχουμε την αντίδραση που αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια μετά το 4-0 στο φιλικό με την Καλλιθέα, απαντώντας στη συνέχεια στο αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης: «Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Η καταστροφολογία δεν βοηθάει. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το απογοητευτικό ήταν πως χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό είναι που μας πείραξε όλους. Ότι χάσαμε χωρίς να παλέψουμε».

Σε ερώτηση για το κλίμα στα αποδυτήρια, ο Γεωργιανός τεχνικός είπε πως «μια χαρά είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», για να σχολιάσει στο τέλος την έντονη κριτική που του ασκείται: «Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε ακούω ραδιόφωνο. Μαθαίνω πράγματα. Ήξερα που έρχομαι. Στην Ελλάδα τη μία ημέρα είσαι Θεός και την άλλη είσαι ο χειρότερος. Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου και δεν ασχολούμαι με αυτά που γράφονται, αν και υπάρχουν κάποια όρια».

Best of internet