«Έρχονται» έλεγχοι στις θύρες των οργανωμένων

«Έρχονται» έλεγχοι στις θύρες των οργανωμένων

Για περιπτώσεις «πλαστοπροσωπίας» κατά την εφαρμογή του «ηλεκτρονικού εισιτήριου» κάνουν λόγο οι αρμόδιοι, που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ελέγχους. 

«Έρχονται» έλεγχοι στις θύρες των οργανωμένων

Έτοιμος για ριζοσπαστικά μέτρα, φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Στράτος και η νέα διοίκηση της Λίγκας, καθώς σκοπεύουν, σύμφωνα με επίσημη επιστολή, να ξεκινήσουν ελέγχους στις θύρες των οργανωμένων, προκειμένου να εντοπιστούν περιπτώσεις «πλαστοπροσωπίας» κατά την εφαρμογή του «ηλεκτρονικού εισιτήριου».

Αναλυτικά: 

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα το οποίο προέκυψε στο πρόσφατο ΔΣ της Super League (27.09.2016) και για το οποίο πιθανότατα είστε ήδη ενήμεροι.

Ο παρευρισκόμενος σε αυτό, Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν παρατηρηθεί, από τις κρατικές υπηρεσίες, προβλήματα στη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως διαπιστώθηκαν παρατυπίες, στο θέμα της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις πραγματοποιείται με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του αγοραστή όσο και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, κυρίως σε θύρες που καταλαμβάνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ομάδων.

Παράλληλα ο Υπουργός, ενημέρωσε προληπτικά τα Μέλη του ΔΣ ότι θα ακολουθήσουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κρατικές υπηρεσίες όπως κλιμάκια της ΕΛΑΣ, της ΓΓΑ και των αρμοδίων ΔΟΥ σχετικά με το θέμα αυτό.

Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις, όπως ιδιαιτέρως υψηλά πρόστιμα ή ακόμη και κλείσιμο θυρών στις οποίες θα εντοπισθούν τα παραπάνω προβλήματα.

Ευελπιστώντας ότι τα ανωτέρω είναι κατατοπιστικά, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

Best of internet