Χωρίς Κάμπος στο Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Κάμπος στο Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Κάμπος στο Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ

Το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Βελιγράδι, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει σε φιλικό την Παρτιζάν. Εκτός οι 11 διεθνείς και ο Τζάλμα Κάμπος. 

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα αποθεραπείας, που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Βέροια, αλλά προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το φιλικό με την Παρτιζάν.

Την Παρασκευή (07.10) 0 ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν. Η αποστολή θα πετάξει στις 16:30 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελιγράδι και η προπόνηση – ανοικτή για τα ΜΜΕ – είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπρκιτς, Βελλίδης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς , Κρέσπο , Κάνιας, Μπίσεσβαρ , Τιάμ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης , Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Ματθαίου.

Στις προπονήσεις επέστρεψε την Πέμπτη (6/10) ο Νίκος Κοροβέσης, ενώ το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως τη φυσική κατάσταση – μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια – αλλά και την τακτική στους τομείς της κυκλοφορίας της μπάλας και της ανάπτυξης από τη ζώνη της άμυνας.  

Best of internet