Στην Αγγλία για αρθροσκόπηση ο Λέσκοτ

Γιώργος Τσακίρης
Στην Αγγλία για αρθροσκόπηση ο Λέσκοτ

bet365

Σε αρθροσκόπηση από δικό του γιατρό στην Αγγλία, το Σάββατο, θα υποβληθεί ο Τζολέον Λέσκοτ, έχοντας εξασφαλίσει την σύμφωνη γνώμη της ΑΕΚ.

Σε αναμμένα... κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση του Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος τραυματίστηκε κάνοντας ποδήλατο γυμναστικής, όπως προέβλεπε το ειδικό πρόγραμμα που είχε πάρει.

Ο έμπειρος αμυντικός, ζήτησε από τους ανθρώπους της Ένωσης και εξασφάλισε την άδεια τους, προκειμένου να μεταβεί στην Αγγλία και να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση -το Σάββατο- από ειδικό γιατρό σε θέματα χόνδρου, ο οποίος μάλιστα τον είχε αναλάβει και παλιότερα.

Μάλιστα, προκείμενου να γίνει κατανοητό το πρόβλημα και στους περισσότερους φίλους της ομάδας, από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν οτι δεν υφίσταται θέμα με τον μηνίσκο του, αλλά με ένα κομμάτι του χόνδρου που έχει κοπεί.

Το μέγεθος της ζημιάς και το χρόνο της αποθεραπείας του, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα τα γνωρίζουν μόνο μετά την αρθροσκόπηση.

«Μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να γίνει αυτό σε ειδικό γιατρό στην Αγγλία και το αίτημα του έγινε δεκτό από την ΑΕΚ», ανέφερε το δελτίο Τύπου της Ένωσης, με τον παίκτη να αναχωρεί την Παρασκευή για την πατρίδα του.

Όσον αφορά τώρα τα υπόλοιπα μέλη του ιατρικού δελτίου, Ο Ρόναλντ Βάργκας συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και υποβλήθηκε επίσης σε θεραπεία.

*Την Παρασκευή στις 16:30, η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα