Αστέρας Τρίπολης: Δουλειά με απουσίες και ανεβασμένη ψυχολογία

Αστέρας Τρίπολης: Δουλειά με απουσίες και ανεβασμένη ψυχολογία

bet365

Εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον Αστέρα Τρίπολης δουλεύουν με σκοπό να επιστρέψουν στις επίσημες υποχρεώσεις δείχνοντας άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. Τρέξιμο για Τσάβες-Δημούτσο, εκτός οι Κουρμπέλης, Κοσίτσκι, Ιωαννίδης και Ιγκλέσιας.

Το... 0/4 θέλουν να αφήσουν πίσω τους στον Αστέρα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι στην τελευταία θέση θέση του βαθμολογικού πίνακα, το κλίμα έχει αλλάξει στην ομάδα κι η ψυχολογία με την έλευση του Δηνμήτρη Ελευθερόπουλου έχει ανέβει.

Μάλιστα, υπάρχει και ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ημίχρονο, μιας και αν είχαν αποφευχθεί κάποια ατομικά λάθη η ομάδα θα μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάνω, σ' αυτό θέλει να «χτίσει» κι ο «Ελέ» στη διακοπή του πρωταθλήματος. Η... μίνι προετοιμασία συνεχίζεται με τους Αρκάδες να δουλεύουν πάνω στην αμυντική λειτουργία αλλά και στην ανάπτυξη. Φυσικά, από το μενού δεν λείπουν ασκήσεις κατοχής.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Το ευχάριστο είναι πως οι Τσάβες και Δημούτσος έχουν ξεκινήσει τρέξιμο, ενώ ο Ματίας Ιγκλέσιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμ λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Οι Κουρμπέλης και Κοσίτσκι δεν προπονήθηκαν για να αποφορτιστούν, ενώ ο Ιωαννίδης ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Το Σάββατο (8/10) θα γίνει φιλικό με την Κ-20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα