Δεν πέρασε για ΟΠΑΠ, προτάσεις ως την Παρασκευή

Φώτης Καρακούσης
Δεν πέρασε για ΟΠΑΠ, προτάσεις ως την Παρασκευή

bet365

Η... κούρσα για όσες εταιρίες θέλουν να γίνουν βασικοί χορηγοί στην Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται, καθώς δεν έγινε δεκτή η πρόταση του ΟΠΑΠ. Μέχρι την Παρασκευή οι νέες προτάσεις και την Δευτέρα θα ανοίξουν οι φάκελοι και θα παρθεί η απόφαση.

Εκτός από τις... μάχες εντός αγωνιστικού χώρου, με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται και αυτές εκτός. Αναφερόμαστε σε αυτές που έχουν να κάνουν με την κεντρική χορηγία της Σούπερ Λίγκας. Ο ΟΠΑΠ έως σήμερα ήταν η μοναδική εταιρία που είχε κάνει προσφορά, με πολλές ομάδες όμως να είναι αντίθετες. Μάλιστα η ΑΕΛ εξέδωσε σήμερα και σχετική ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάριζε πως δεν θα δεχθεί να διαφημιστεί στον ΟΠΑΠ.

Τελικά όπως όλα δείχνουν, δεν υπήρξε απόφαση για τον κεντρικό χορηγό, με την συγκεκριμένη πρόταση να απορρίπτεται. Από την άλλη υπήρξε και η κατάθεση πρότασης από την εταιρία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως πρώτο αποκάλυψε το gazzetta.gr, με το θερμόμετρο σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα να ανεβαίνει.

Πλέον και σε αυτό τον τομέα οι... μάχες είναι σημαντικές και μεγάλες και ως την Παρασκευή θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους. Την Δευτέρα θα έχουμε το άνοιγμα των φακέλων και λογικά θα υπάρξει έκτακτο ΔΣ (σήμερα όσον αφορά την πρόταση του ΟΠΑΠ γινόντουσαν ερωτήσεις στις ομάδες όχι Διοικητικό Συμβούλιο), προκειμένου να παρθεί μια απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα