Kετσπάγια: Συνεχίζουμε κανονικά!

Kετσπάγια: Συνεχίζουμε κανονικά!

Γιώργος Τσακίρης
Kετσπάγια: Συνεχίζουμε κανονικά!

bet365

Τελείωσε η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να λέει αποχωρώντας πως συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ. «Δεν υπάρχει καμία απόφαση», λένε στην Ενωση.

Η συνάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ολοκληρώθηκε, με τον Γεωργιανό τεχνικό να παραμένει κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ, ίσως μέχρι να φύγει... Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ο Κετσπάγια, ο οποίος θα είχε συναντηθεί από το πρωί της Δευτέρας με τους ανθρώπους της Ενωσης αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό λόγω της προγραμματισμένης συνάντησης των προπονητών των ελληνικών ομάδων με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε.

Οπως και να έχει, η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας -όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr- στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά την ολοκλήρωση της και την αποχώρηση του από εκεί, ο Κετσπάγια τόνισε ότι παραμένει κανονικά στον Κιτρινόμαυρο πάγκο, ή τέλος πάντων με αυτό που είπε έδωσε να καταλάβουν ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς ότι απομακρύνεται, ή έστω ότι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Από την ΑΕΚ επίσημα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση από την πλευρά της Ενωσης για το θέμα του προπονητή. Προφανώς και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα προπονητή (το κλασικό μένει μέχρι να φύγει) αλλά και ταυτόχρονα ότι δεν έχουν πει στον Κετσπάγια σε αυτή τη συνάντηση ότι τελείωσε η συνεργασία τους. Γιατί αν του το έλεγαν, προφανώς ο Κετσπάγια δεν θα έλεγε ότι συνεχίζει στον πάγκο.

Από την στιγμή που δεν του λες ότι τελείωσε, αυτός λογικό είναι να θεωρεί ότι συνεχίζει κανονικά στον πάγκο.

Η πρωινή συνάντηση και ο Ανσαριφάρντ
Νωρίτερα εντός της ημέρας και συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Αλεχάνδρο ντε Μπαρτόλο συναντήθηκαν και μίλησαν για όλα όσα αφορούν την ομάδα και τα πρόσωπά της!

Εννοείται πως η κουβέντα που γίνεται αφορά και στις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν άμεσα και την απόκτηση ενός φορ που είναι αποφασισμένη η ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γενάρη (αν όχι και χαφ). Ο Μαϊστόροβιτς έχει πιάσει ήδη δουλειά στο συγκεκριμένο θέμα και θα χει άμεσα ραντεβού με εκπροσώπους παικτών. Όταν λέμε άμεσα εννοούμε την εβδομάδα που διανύουμε αφού τα ραντεβού προγραμματίστηκαν προ ντέρμπι.

Ταυτόχρονα ο Καρίμ Ανσαριφάντ εξακολουθεί να απασχολεί την ΑΕΚ όπως είχατε διαβάσει σχετικά στο gazzetta.gr και αποτελεί περίπτωση παίκτη που εξετάζει η Ένωση από το καλοκαίρι που μας πέρασε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα