Ρέις: «Δουλεύω για να είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή»

Ρέις: «Δουλεύω για να είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή»

Gazzetta team
Ρέις: «Δουλεύω για να είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή»

bet365

Ο Νούνο Ρέις δήλωσε πως δουλεύει για να είναι πάντα στη διάθεση του προπονητή του ενώ τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πράσινη φανέλα ο Νούνο Ρέις δηλώνει έτοιμος να παίξει σε περισσότερα ματς.

Παράλληλα τόνισε πως στον Παναθηναϊκό πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Εχω παίξει στην ίδια θέση σε άλλες περιπτώσεις, αλλά αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προετοιμάζομαι και να παίζω σε όποια θέση μου πει ο προπονητής», είπε αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός του Παναθηναϊκού μετά το επίσημο ντεμπούτο του».

Για την κούραση μετά το ματς με την Θέλτα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού είναι που θέλουν οι φίλαθλοί μας να βλέπουν. Είναι ένας τρόπος που αρέσει. Όσο για την κούραση, επηρεάζει ότι είχαμε παίξει έναν αγώνα με την Θέλτα, αλλά είχαμε την εμπειρία για να το ξεπεράσουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι»

Για τη θέση του δεξιού μπακ στην οποία και έπαιξε κόντρα στον Αστέρα: «Είχαμε έναν καλό αγώνα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και εμείς δουλεύουμε για να είμαστε πάντα στη διάθεσή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα