Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη ο Κετσπάγια (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη ο Κετσπάγια (vid)

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι ο βασικός υπαίτιος της ήττας της ΑΕΚ στο Φάληρο.
Ο Κετσπάγια είπε για:
Το παιχνίδι με Ολυμπιακό: Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Εμείς δεν θέλαμε λόγια αλλά να παίξουμε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά από την αρχή. Ήταν πολυ σημαντικό να αρχίσουμε καλά. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχθήκαμε γκολ νωρίς. Από αυτά που είχαμε πει σε ένα ντέρμπι τέτοιο χρειαζόταν πολλά περισσότερα. Προσπαθήσαμε στο β' μέρος να βελτιωθούμε. Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν γκολ. Το 3ο ήρθε από καραμπόλα. Κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Δεν αξίζαμε κάτι. Δεν δείξαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζαμε.
Την κακή άμυνα και το πλάνο που δεν υπήρχε: Ναι για αυτόν τον λόγο χάσαμε. Εάν δούλευαν όλα αυτά δεν θα θα χάναμε το ματς. Εαν δεν ζητάς την μπάλα και δεν τρέχει και δεν παλεύεις. Σήμερα είχαμε έναν παίκτη τραυματία στο κέντρο, τον Μάνταλο που ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Χρειαζόμαστε ηγέτες. Όχι μόνο έναν. Στο β' μέρος το 2ο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Ήρθε και το 3ο. Χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα για να πούμε ότι θα διεκδικήσεις κάτι από τέτοιο ματς.
Τον Λαμπρόπουλο και ότι έμεινε μέχρι τέλους: Δεν θέλαμε τώρα να τον τιμωρήσουμε γιατί έκανε κάποιο λάθος. Ο Λαμπρόπουλος εντάξει έπαιξε. Ο Σιμόες έχει πρόβλημα στο πόδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά θέλαμε να βάλουμε παίκτες στο 100%. Έχω μιλήσει με τον Σιμόες. Χρειάζεται πράγματα και θεραπεία και ελπίζω σε 2 εβδομάδες να είναι έτοιμος.
Τις ευθύνες: Όλοι φταίμε. Και εγώ. Εγώ έχω το πιο μεγάλο μερίδιο. Οι αλλαγές έγιναν πριν το 80' και πριν τις ευκαιρίες. Και αυτοί που έπαιξαν 60 ή 70 λεπτά δεν βοήθησαν.
Το μέλλον του και εάν είναι δύσκολα τα πράγματα: Πάντα είναι δύσκολο. Όταν δουλεύεις στην Ελλάδα πάντα είναι δύσκολο. Αν και τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Σε ένα τέτοιο ματς περιμένεις καλύτερα. Έχει πολλά ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε πιο καλά. Και έχουμε παίξει πιο καλά. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία.
Το σκορ και εάν είναι δίκαιο: Όχι δεν είπα αυτό. Ο Ολυμπιακός όταν παίζει κάποια ματς μπορεί να γυρίσει την τύχη του. Δεν άξιζε να χάσει τα ματς που έχασε. Κάποιες φορές αξίζεις και κερδίζεις. Άλλες όχι. Δυστυχώς δεν ήμασταν έτοιμοι και δεν κάναμε ότι έπρεπε.
Τον Μπακασέτα και τον Λαμπρόπουλο και το... σχέδιο δίχως τον Αλμέϊδα και τον Σιμόες αλλά και τον Γαλανόπουλο και γιατί δεν έπαιξε: Ο Γαλανόπουλος ήταν άρρωστος. Τον πιστεύω. Του έδωσα ευκαιρία να παίξει πρώτο ματς. Δεν ήρθα να δικαιολογήσω κάτι. Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω. Πρώτος εγώ φταίω. Σε ένα ντέρμπι είναι το τρέξιμο και το πάθος και το αγωνιστικό προφίλ που θέλει. Παρόλο που δεν παίξαμε καλή μπάλα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι μέχρι τέλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα