Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον βοηθό Χουσκόγλου!

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον βοηθό Χουσκόγλου!

Δευτερόλεπτα μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Βέροια, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση κι απαιτεί την άμεση διαγραφή του βοηθού Χουσκόγλου για το γκολ του Περέιρα που ακύρωσε!

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον βοηθό Χουσκόγλου!

Aναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» για το γκολ που ακυρώθηκε στην Βέροια αναφέρει: 

«Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία.

Μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο. Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει».

Best of internet