Εξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τον βοηθό στη Βέροια

Εξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τον βοηθό στη Βέροια

bet365

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με την υπόδειξη του βοηθού Αϊχαν Χιουσκόγλου από την ΕΠΣ Θράκης, που... είδε τον Φακούντο Περέιρα σε θέση οφ σαιντ στη φάση του 44'. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΒΕΡΟΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Αργεντινος επιθετικός του Δικεφάλου έφυγε δύο μέτρα πίσω από την άμυνα της Βέροιας, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σκόραρε, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας τον σε θέση οφ σαιντ. Όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, αλλά και με γυμνό μάτι, κάτι τέτοιο δεν υπήρχε και αυτό έκανε έξαλλους τους παίκτες και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, που ζήτησαν εξηγήσεις από το βοηθό με τη λήξη του πρώτου μέρους. Μάλιστα ο Στέφανος Αθανασιάδης δέχθηκε κίτρινη κάρτα για τις έντονες διαμαρτυρίες, ενώ οι οπαδοί του «Δικεφάλου» που ήταν στο γήπεδο αποδοκίμαζαν έντονα τον βοηθό διαιτητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα