Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

bet365

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη. Μέλη απ' όλα τα τμήματα της ομάδας έδωσαν το «παρών».

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα έξι «αετόπουλα» του δυστυχήματος που συνέβη στα Τέμπη, στις 4 Οκτωβρίου του 1999, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, με την ιαχή «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» να προκαλεί συγκίνηση και ανατριχίλα στους παρευρισκομένους...

Παρόντες ήταν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άλκης Ησαϊάδης, Άκης Μπεκιάρης, Σπύρος Μηλιωρίδης καθώς και έφοροι των τμημάτων του Ερασιτέχνη, καθώς και οι Σνάουτσνερ, Μάτος, Κοροβέσης, Πέλκας, Πούγγουρας, Βελλίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης αλλά και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα στεφάνια, ήταν κι εκείνα των Ιβάν Σαββίδη και Θοδωρή Ζαγοράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα