Γουακάσο: «Ο Εσιέν μου είπε για τα καλά και για τα άσχημα»

Γουακάσο: «Ο Εσιέν μου είπε για τα καλά και για τα άσχημα»

Gazzetta team
Γουακάσο: «Ο Εσιέν μου είπε για τα καλά και για τα άσχημα»

bet365

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο, μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Μάικλ Εσιέν του είχε μιλήσει για τα καλά αλλά και για τα άσχημα...

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν είναι ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν καλά. Είχαν μαχητικό πνεύμα οι συμπαίκτες μου και πραγματικά η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή», ανέφερε για το ματς με τη Θέλτα και πρόσθεσε: «Ήθελα να είμαι εκεί. Το ένιωσα πολλές φορές. Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τις κάρτες που βλέπει: «Η αλήθεια είναι ότι έτσι ξεκίνησα, αλλά πιστεύω ότι σταδιακά θα το βελτιώσω και στην πορεία θα δείτε πως δεν θα είναι έτσι», είπε ο Γουακάσο για τις πολλές κάρτες που δέχεται

Για τα συνεχόμενα ματς: «Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει αυτό που συνέβη. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και γνωρίζαμε ότι θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο, αλλά ίσως χρειάζεται να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στον τομέα της συγκέντρωσης. Αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε συνέχεια για τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρνουμε πρέπει να συνεχίζουμε».

Για όσα του είπε ο Εσιέν: «Δεν θέλω να πω πολλά για τη μεταγραφή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν στον Παναθηναϊκό. Όλα στη ζωή έχουν την καλή και την κακή όψη τους. Μου είπε την αλήθεια και για τις δύο πλευρές. Και για τα καλά και για τα άσχημα. Τον ακούω γιατί είναι μεγαλύτερος και με περισσότερες εμπειρίες. Του είπα τι θέλω εγώ και απ' ότι κατάλαβα ότι είναι ένα μέρος που θέλω να είμαι. Τα καλά τα έχω δει! Τα άσχημα όχι και ίσως να μην τα δω καθόλου. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες με διαφορετικές συμπεριφορές...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα