Πάλι εκτός ο Γροντής στον Ατρόμητο...

Πάλι εκτός ο Γροντής στον Ατρόμητο...

Νίκος Μαρούδας
Πάλι εκτός ο Γροντής στον Ατρόμητο...

bet365

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Γροντής δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Κορακάκη που για δεύτερο σερί παιχνίδι τον άφησε εκτός αποστολής. Εκτός και ο τραυματίας Ντιγκινί, αλλά και ο Γκουγκούδης.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Ξάνθη ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τον Γιώργο Κορακάκη να ανακοινώνει την αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου. Από αυτή, για δεύτερο σερί ματς απουσιάζει ο Γροντής και πλέον φαίνεται με ξεκάθαρο τρόπο πως δεν υπολογίζεται από τον υπηρεσιακό τεχνικό... Εκτός και ο τραυματίας Ντιγκινί, αλλά και ο Γκουγκούδης.

Όσοι βρίσκονται σε αυτή, θα πάρουν πρωινό στο προπονητικό κέντρο και αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για την πόλη της Θράκης...

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα