Οι σκέψεις για Έλληνα βοηθό και ο Μοντέστο

Οι σκέψεις για Έλληνα βοηθό και ο Μοντέστο

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις για Έλληνα βοηθό και ο Μοντέστο

bet365

Στις λύσεις που έχουν προταθεί στην εποχή Μπέντο είναι να μπει δίπλα του Έλληνας βοηθός που να ξέρει καλά την ομάδα και φυσικά την ελληνική πραγματικότητα. Τα... παράπονα για Μοντέστο.

Μέσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ακούστηκε ακόμα και αυτό του Τάσου Μητρόπουλου. Είναι μία σκέψη ή εάν θέλετε μία πρόθεση υπό την έννοια βέβαια πως ο Πάουλο Μπέντο θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας του Ολυμπιακού και μετά το ματς με την ΑΕΚ. Να έχει δηλαδή δίπλα του έναν Έλληνα συνεργάτη που να ξέρει καλά όμως πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα αλλά και την πραγματικότητα του εγχώριού μας πρωταθλήματος.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό φαίνεται να υπάρχουν παράπονα και για τον Φρανσουά Μοντέστο και τον ρόλο του. Και για τους χειρισμούς του στο κομμάτι του προπονητή στην μετά Σίλβα εποχή αλλά και στο πόστο του και στο ότι θα έπρεπε να βοηθάει πιο πολύ σε διάφορους τομείς την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα