Μάριν: «Πιο εύκολο να παίζω με τον Φορτούνη»

Δημήτρης Τομαράς
Μάριν: «Πιο εύκολο να παίζω με τον Φορτούνη»

bet365

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την πίεση στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ και την συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη.
Μεταξύ άλλων ο Γερμανός άσος είπε στη Nova: «Νομίζω πως στον Ολυμπιακό έχουμε πάντα πίεση. Φυσικά, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Είναι ένα ντέρμπι και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η νίκη σε αυτά τα παιχνίδια. Δε νομίζω πως θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από όση έχουμε συνήθως. Γιατί χρειαζόμαστε αυτούς τους τρεις πόντους, όπως κάθε εβδομάδα».
Για την ΑΕΚ αναφέρει: «Έχουν πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως δε θα έχουν τον Ούγκο στην επίθεση. Βλέποντας τα τελευταία τους παιχνίδια διαπιστώσαμε πως ήταν δύσκολα και για εκείνους να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν γκολ. Τώρα είναι ντέρμπι. Είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή. Και να μην δεχθούμε γρήγορα γκολ, όπως συνέβη σε προηγούμενα παιχνίδια. Να μη δεχθούμε γκολ και αν είναι δυνατό να σκοράρουμε γρήγορα. Αυτό θα κάνει το έργο μας ευκολότερο. Αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
Όσο για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη (σ.σ. συνυπήρξαν στην ενδεκάδα για πρώτη φορά στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ), τονίζει: «Ναι, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι έτσι πιο εύκολο για εμένα να παίζω μαζί του. Γιατί παίζει καλά, βγάζει καλές πάσες. Για εμένα είναι καλό να έχω κάποιον όταν παίζω αριστερά και συγκλίνω. Αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος να παίζω επίσης μαζί τους. Όταν βρίσκομαι στον άξονα και είναι στα αριστερά, ή εγώ αριστερά και εκείνος στον άξονα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα