Για βασικός ο Μάρτινς και το πλάνο με ή χωρίς Φορτούνη

Για βασικός ο Μάρτινς και το πλάνο με ή χωρίς Φορτούνη

Για βασικός ο Μάρτινς και το πλάνο με ή χωρίς Φορτούνη

Ο Αντρέ Μάρτινς έχει θέσει δυνατή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού με ΑΕΚ. Οι πρώτες σκέψεις Μπέντο για 11άδα με ή χωρίς Φορτούνη.

Ο Στέφανος Καπίνο επανέρχεται κάτω από τα γκολπόστ ενώ στα δύο άκρα της άμυνας συνεχίζουν οι Ντιόγο Φιγκέιρας και Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει η πιθανότητα για μία αλλαγή με τον Βιάνα να παίζει δίπλα σε έναν εκ των Μποτία και Ντα Κόστα. Υπάρχει βέβαια για εκεί και ο Ρομαό εάν μπορέσει να είναι στο 100%

Ο Μιλιβόγεβιτς εκτός απροόπτου θα παραμείνει στην 11άδα για να τον πλαισιώσει ο Μάρτινς καθότι φαίνεται πως ο Καμπιάσο έχει καταπονηθεί για τα καλά. Εφόσον είναι καλά ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός για να είναι οι δύο στα... φτερά ο Μάριν με τον Ελιουνούσι και φορ ο Ιντέγε.

Στην περίπτωση που ο Έλληνας άσος τεθεί off τότε ο Μάριν θα είναι το δεκάρι και οι δύο πλάγιοι επιθετικοί ο Ελιουνούσι με τον Σεμπά. Και αυτό διότι από τους εξτρέμ ο Πάρντο δεν φαίνεται να είναι στα βασικά πλάνα του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Για επιτελικός υποψήφιος είναι και ο Τσορι. Εχει αρκετές πιθανότητες.

Best of internet