Κρίνεται το Σάββατο για Φορτούνη

ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΕΚ

Κρίνεται το Σάββατο για Φορτούνη

Κρίνεται το Σάββατο για Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε την Παρασκευή αποθεραπεία με καλά δείγματα και το Σάββατο θα κριθεί οριστικά το επίπεδο ετοιμότητάς του για την ΑΕΚ.

Για τον Φορτούνη τα νεότερα θα υπάρξουν το Σάββατο οπότε θα τον δει ξανά το ιατρικό team. Σε πρώτη φάση από μεριάς των Πειραιωτών εκφράζεται αισιοδοξία για την κατάστασή του μετά τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σιγουριά πως θα είναι καλά, θα προπονηθεί το Σάββατο και θα μπει αποστολή για να είναι διαθέσιμος.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε αποθεραπεία την Παρασκευή και τα πρώτα δείγματα είναι καλά. Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις για την χρησιμοποίησή του ή με στο ματς με την ΑΕΚ θα προκύψουν το Σάββατο. Επίσης και ο Ντε Λα Μπέγια - που είχε ένα... θέμα τραυματισμού από τον ΑΠΟΕΛ - δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Κανονικά γυμνάστηκε ο Τσιμίκας. Ο Ομάρ μπαίνει σταδιακά σε φουλ πρόγραμμα και ο Ρέτσος είναι ο μόνος που προφυλάσσεται. Το Σάββατο υπάρχει πρωινή προπόνηση στις 10.30 και μετά θα βγει αποστολή από το προπονητικό επιτελείο.

Σε σχέση με την 11άδα πάντως Μάρτινς και Μάριν δείχνουν να έχουν προβάδισμα, όπως και ο Ιντέγε. Μένουν να φανούν οι τελικές δοκιμές και αποφάσεις το Σάββατο.

Best of internet