«Ξεχνάμε την Θέλτα, διορθώνουμε τα λάθη, νικάμε τον Αστέρα»

«Ξεχνάμε την Θέλτα, διορθώνουμε τα λάθη, νικάμε τον Αστέρα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το χειροκρότημα στους παίκτες του στα αποδυτήρια του Μπαλαϊδος, μίλησε στο Κορωπί για την ήττα στην Ισπανία, την εμφάνιση και το παιχνίδι που έρχεται για το πρωτάθλημα.  

«Ξεχνάμε την Θέλτα, διορθώνουμε τα λάθη, νικάμε τον Αστέρα»

Μπορεί να ήταν σκασμένος από την έκβαση της αναμέτρησης με την Θέλτα, ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν δίκαιος απέναντι στους ποδοσφαιριστές του. Μετά το τέλος του αγώνα, τους χειροκρότησε στα αποδυτήρια του «Μπαλαϊδος» και του έδωσε μπράβο για την προσπάθειά τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί, ο Ιταλός τεχνικός φρόντισε να ξεκαθαρίσει όσα του άρεσαν και όσα όχι, στέλνοντας παράλληλα το μύνημα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα.

«Ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο και κάναμε όλα όσα είχαμε προετοιμάσει κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Ο ένας έπαιζε για τον άλλο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την Θέλτα αλλά στο ποδόσφαιρο νικά εκείνος που σκοράρει. Κι εμείς δεν το κάναμε. Πρέπει να... σκοτώνουμε τον αντίπαλο, να μην χάνουμε τόσες ευκαιρίες και να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας στο μέλλον αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα

Ξεχνάμε αυτό το ματς, διορθώνουμε τα λάθη μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Best of internet