Προπόνηση και... επίσκεψη με γλυκά στον Ατρόμητο!

Προπόνηση και... επίσκεψη με γλυκά στον Ατρόμητο!

Νίκος Μαρούδας
Προπόνηση και... επίσκεψη με γλυκά στον Ατρόμητο!

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Ξάνθη συνεχίζεται, με αντιπροσωπεία των Fentagin να επισκέπτεται την Παρασκευή τις εγκαταστάσεις της ομάδας με γλυκά!

Στην έδρα της Ξάνθης δοκιμάζεται ο Ατρόμητος την Δευτέρα. Οι Περιστεριώτες, συνέχισαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή, με μία επίσκεψη! Στο προπονητικό κέντρο, βρέθηκαν μερικοί οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας και προσέφεραν γλυκά και κασκόλ της ομάδας στους ποδοσφαιριστές, έχοντας την ευκαιρία να τα πουν και για λίγη ώρα μαζί τους. Φυσικά, αυτό που τους ζητήθηκε είναι το διπλό από την Ξάνθη!

Σε ότι αφορά την προπόνηση τώρα, ο Γιώργος Κορακάκης, δεν υπολογίζει για το ματς της Δευτέρας στον Ντιγκινί, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει στους Περιστεριώτες, με τον Γιώργο Σπανό μετά την προπόνηση να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα. Το Σάββατο η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση όπου και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα