Ούμπιδες: «Ήταν ωραίο γκολ, αλλά τώρα σκέφτομαι την Ξάνθη»

Ούμπιδες: «Ήταν ωραίο γκολ, αλλά τώρα σκέφτομαι την Ξάνθη»

To υπέροχο γκολ του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο κι αυτό ήταν το σπουδαιότερο για τον Ούμπιδες, όπως είπε ο ίδιος κατά τη βράβευσή του.

Ούμπιδες: «Ήταν ωραίο γκολ, αλλά τώρα σκέφτομαι την Ξάνθη»

Κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής, ο Χαβιέρ Ούμπιδες, στάθηκε στο ότι μεγαλύτερη σημασία έχει ότι το τέρμα του έδωσε τη νίκη της στον Ατρόμητο., ενώ τόνισε ότι πλέον άπαντες στο Περιστέρι κοιτάζουν το ματς με την Ξάνθη.

Ο Αργεντινός είπε στο πλαίσιο της βράβευσής του:

«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν για να πάρω το βραβείο του καλύτερου γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι καλό για μένα αλλά το πιο καλό είναι για την ομάδα. Το γκολ της Κυριακής σήμαινε πολλά για τη νίκΟυη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους. Νιώθω κάθε αγωνιστική την αγάπη του κόσμου, αλλά ο κόσμος δείχνει την αγάπη του σε όλη την ομάδα όπως έκανε και την προηγούμενη Κυριακή. Αυτό θέλουμε και τους ευχαριστώ όλους», ενώ για το γκολ του τόνισε:

«Είδα ότι είχα χώρο εκεί στο κέντρο, φώναξα στον Μίλος κι αυτός με άκουσε γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω και όπως ήρθε έκανα το σουτ. Το καλό για μας είναι ότι η μπάλα πήγε μέσα. Ήταν ωραίο γκολ, αλλά τώρα σκέφτομαι την Ξάνθη όπου είχαμε βάλει δύο πολύ ωραία γκολ και περιμένουμε να το κάνουμε και πάλι».

Best of internet