Αλμέιδα: «Ποτέ μην εγκαταλείπεις»! (pic)

Αλμέιδα: «Ποτέ μην εγκαταλείπεις»! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Αλμέιδα: «Ποτέ μην εγκαταλείπεις»! (pic)

bet365

Σύνθημα ενόψει Καραϊσκάκη έστειλε ο Ούγκο Αλμέιδα, μία μέρα μετά το 0-0 με τον Ηρακλή.

Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάει στο +3 από τον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι στον Πειραιά, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Τελικά υποχρεώθηκε σε 0-0 με τον Γηραιό, κλώτσησε και τελικά σκόρπισε τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε με αποτέλεσμα να είναι στην κορυφή μεν, με συγκάτοικο δε και... μόνο στο +1 από τους Ερυθρόλευκους.

Η ισοπαλία με τους Θεσσαλονικείς και η χαμένη ευκαιρία για κορυφή σίγουρα προκάλεσε ένα... μούδιασμα στον κόσμο της ΑΕΚ αλλά ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος προετοιμάζεται για να είναι έτοιμος την Κυριακή, έστειλε το μήνυμα του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram θέλοντας να δείξει το δρόμο για την επόμενη μέρα και προς τους συμπαίκτες του ώρες πριν και ο ίδιος βρεθεί στα Σπάτα για να δουλέψει και να ετοιμαστεί για να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Στο Instagram ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία του τη στιγμή που παρακολουθούσε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ το ματς με τον Ηρακλή, γράφοντας όλο νόημα: «Ποτέ μην εγκαταλείπεις, ΑΕΚ μαζί, είμαστε δυνατοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα