800 ευρώ για δύο φανέλες του ΠΑΟΚ!

800 ευρώ για δύο φανέλες του ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
800 ευρώ για δύο φανέλες του ΠΑΟΚ!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραχώρησε δωρεάν δύο υπογεγραμμένες φανέλες, με τον χρυσό χορηγό της ομάδας, την Sportingbet, σε δημοπρασία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η SBC Events ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμβολή της, με δύο υπογεγραμμένες φανέλες της ομάδας, στη δημοπρασία που έλαβε μέρος στο επίσημο δείπνο BiG Sports στο Λονδίνο την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο φανέλες του ΠΑΟΚ πωλήθηκαν στην εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Oddslife για συνολικά £ 700 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 800 ευρώ, με όλα τα έσοδα πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα BiG.

Στη δημοπρασία συγκεντρώθηκαν περισσότερα χρήματα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, με το Ίδρυμα BiG να επικεντρώνει τη βοήθεια του στη στήριξη των ατόμων με αναπηρία.

Η Ελίζαμπεθ Μπλέικ, διευθύντρια της SBC ευχαρίστησε δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέγοντας: «Οι φανέλες του ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία, και ως παράδειγμα για την διεθνή απήχηση του Ιδρύματος μας».

Συμμετείχαν επίσης η Άρσεναλ με μια υπογεγραμμένη φανέλα, προγράμματα αγώνων και εισιτήρια, ενώ υπήρχε και ένα ζευγάρι γάντια από τον μύθο της πυγμαχίας, Ρίκι «Hitman» Χάτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα