Κλοπ: «Τρομερό το Yellow Wall, αλλά η καλύτερη ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Τρομερό το Yellow Wall, αλλά η καλύτερη ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ»

bet365

Τυχερός που έχει καταφέρει στην προπονητική του καριέρα ν' απολαύσει τόσο το «Signal Iduna Park», όσο και το «Άνφιλντ», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, που όμως, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την επιλογή του για την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει αντικρίσει ποτέ...

Ο Γερμανός τεχνικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Monday Night Football» του «SkySports», στο περιθώριο της αναμέτρησης της Μπέρνλι με τη Γουότφορντ για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πραγματικά έδωσε ... ρεσιτάλ.

Αφού έκανε τις αναλύσεις τους επί του τακτικού κομματιού του ποδοσφαίρου, μίλησε για την... ευλογία να έχει βρεθεί σε δύο από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης.

«Το “Yellow Wall” της Ντόρτμουντ είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι 27.000 άτομα όρθια όλη την ώρα και είναι τρομερό να το βλέπεις και να παίζεις μπροστά τους. Στο “Άνφιλντ” έχουμε μια νέα κερκίδα, 22.000 θέσεων και είναι εκπληκτικό, όμως αν είχα να επιλέξω κάποια από τις πιο δυνατές στιγμές, δεν χρειάζεται πολλή σκέψη. Είναι η τελευταία μισή ώρα στο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Ντόρτμουντ, πέρυσι στο Άνφιλντ. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν είχα ζήσει ποτέ ξανά και μακάρι να βρεθούν αφορμές για να επαναληφθεί κάτι τέτοιο...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα