Παίρνουν τα μέτρα τους στον ΠΑΣ για τους Ζωσιμάδες

Παίρνουν τα μέτρα τους στον ΠΑΣ για τους Ζωσιμάδες

Παίρνουν τα μέτρα τους στον ΠΑΣ για τους Ζωσιμάδες

Η άσχημη εικόνα του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες προβλημάτισε τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να παίρνει τα μέτρα του.

Τα Γιάννενα δεν είναι μια πόλη σαν όλες τις άλλες στην Ελλάδα. Εκτός από την ιδιαιτερότητα με την λίμνη, η πρωτεύουσα της Ηπείρου ξεχωρίζει και για τον καιρό ο οποίος είναι σπάνιος για τα ελληνικά δεδομένα. Τα Γιάννενα είναι από τις πιο βροχερές πόλεις στην επικράτεια κάτι που δημιουργεί πολλές φορές θέματα.

Ένα από αυτά είναι και το γήπεδο των Ζωσιμάδων το οποίο πάντα επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη. Στο ματς με τον Πλατανιά η εικόνα του αγωνιστικού χώρου ήταν κακή με συνέπεια να επηρεάσει τους παίκτες του ΠΑΣ στην προσπάθειά τους να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Στον ΠΑΣ μαζί με την εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου προσπαθούν να βρουν την ενδεδειγμένη λύση ώστε να λύσουν το πρόβλημα και σύμμαχός τους είναι και το αγωνιστικό πρόγραμμα του «Άγιαξ».

Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική στην Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι όποιες διορθώσεις ώστε στο ματς με τον Λεβαδειακό την 7η αγωνιστική ο χλοοτάπητας τους Ζωσιμάδες να είναι χαλί.  

Best of internet