Ελευθερόπουλος το μεγάλο φαβορί...

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ελευθερόπουλος το μεγάλο φαβορί...

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του Αστέρα. Σίγουρα με τον νέο προπονητή στην Λεωφόρο οι Αρκάδες.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αστέρα Τρίπολης μετά το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο. Οι Αρκάδες όπως σας είχαμε αναφέρει ήταν ανάμεσα σε Ελευθερόπουλο, Μάντζιο και Δέλλα. Και λέμε ήταν γιατί όπως όλα δείχνουν έχουν αποφασίσει και αυτός είναι ο πρώην προπονητής της Βέροιας. Ο «Ελέ» είναι το μεγάλο φαβορί και μάλιστα υπήρξαν σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται ήδη στην Τρίπολη, χωρίς αυτό όμως να επιβεβαιώνεται από τους Αρκάδες. Το σίγουρο είναι πως ο Αστέρας θα έχει τον νέο του προπονητή στο πάγκο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή με τον Ελευθερόπουλο ξαναλέμε να είναι το μεγάλο φαβορί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα