Ο Κλοπ αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη

Gazzetta team
Ο Κλοπ αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη

bet365

Ο Γίργκεν Κλοπ ήταν καλεσμένος των Τζέιμι Κάραχερ και Γκάρι Νέβιλ στο στούντιο του SKY και ο Γερμανός αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη.

Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε στο στούντιο για την εκπομπή Monday Night Football, καλεσμένος των Κάραχερ και Νέβιλ. Ο Κλοπ μίλησε για την Λίβερπουλ, την Ντόρτμουντ, ενώ αποκάλυψε και ποιος είναι ο αγαπημένος του εκτός των κόκκινων.

«Μου αρέσει ο Νταβίντ Σίλβα. Είναι υπέροχος παίκτης, είναι παντού, έχει πολλές ικανότητες και υπέροχη συμπεριφορά. Αν και δεν έχω ακούσει πάρα πολύ συχνά το όνομά του σε αυτό το υπέροχο ξεκίνημα που έχει κάνει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, είμαι σίγουρος πως έχει το ρόλο του και μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του. Δεν με ενδιαφέρουν πάντως οι παίκτες των άλλων ομάδων. Όλοι τους μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι αν τους αφήσεις εσύ να γίνουν», τόνισε ο Κλοπ.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το Κίτρινο Τείχος και το Kop. «Είναι διαφορετικά πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν μπορεί να συγκριθεί τίποτα με το Κίτρινο Τείχος επειδή εκεί είναι όρθιοι 27.000 άνθρωποι. Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό. Όμως το Kop δημιούργησε το καλύτερο μισάωρο που έχω δει σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Φυσικά αναφέρομαι στην μισή τελευταία ώρα του αγώνα με την Ντόρτμουντ (σ.σ. η Λίβερπουλ γύρισε το ματς από 1-3 σε 4-3 και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League) όπου η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καλύτερη που έχω δει. Ελπίζω όχι η καλύτερη που θα έχω ποτέ αλλά σίγουρα ήταν εντυπωσιακή. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχω βρεθεί σε δύο υπέροχους συλλόγους και τώρα μπορώ να δουλέψω εδώ. Το Kop είναι ένα φανταστικό μέρος και λατρεύω να παίζουμε μπροστά σε αυτό το κοινό», ολοκλήρωσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα