Αγγελόπουλος: «Κατάθεση ψυχής στο γήπεδο...»

Gazzetta team
Αγγελόπουλος: «Κατάθεση ψυχής στο γήπεδο...»

bet365

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος μίλησε για κατάθεση ψυχής από τους συμπαίκτες του και τον ίδιο στο ΑΕΚ - Ηρακλής και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα.
Ο Αγγελόπουλος είπε στη Nova για:
Τον αγώνα στο ΟΑΚΑ΅Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ακόμη δύσκολο, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό. Το πιστεύαμε, το λέγαμε και μεταξύ μας, λέγαμε στα αποδυτήρια ότι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Τελικώς, πήραμε την ισοπαλία”. Είπε ακόμη, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα που δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, είχαμε πεισμώσει. Είχαμε κάνει κατάθεση ψυχής: ήμασταν καλοί, θεωρούμε ότι μας αδίκησε το προηγούμενο αποτέλεσμα και για αυτό τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι.
Θεωρώ ότι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι το πάθος, η ψυχή, με αυτά θέλουμε να πορευτούμε στη σεζόν και δείξαμε ότι όταν έχουμε αυτά τα στοιχεία είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να μας νικήσει. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή, παρ’ όλα αυτά με την προσπάθεια που κάναμε και την κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα