Το παρασκήνιο πίσω από το δώρο του Νεϊμάρ στον οπαδό της Χιχόν

Το παρασκήνιο πίσω από το δώρο του Νεϊμάρ στον οπαδό της Χιχόν

Ο Νεϊμάρ έδωσε τη φανέλα του σε έναν οπαδό της Χιχόν με ειδικές ανάγκες και ο Σέρχιο αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την κίνηση του Βραζιλιάνου.

Το παρασκήνιο πίσω από το δώρο του Νεϊμάρ στον οπαδό της Χιχόν

Η κίνηση του Νεϊμάρ έκλεψε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση της Χιχόν με την Μπαρτσελόνα, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα βρέθηκε στην εξέδρα, προκειμένου να δώσει τη φανέλα του σε έναν οπαδό της Σπόρτινγκ με ειδικές ανάγκες. Ο Σέρχιο Γκονθάλεθ, περί ου ο λόγος, αποκάλυψε τι προηγήθηκε της κίνησης του Βραζιλιάνου. Δεν ξέχασε, μάλιστα, να παρουσιάσει στο twitter και το νέ του απόκτημα.

«Πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, ο Νεϊμάρ κοίταξε προς την εξέδρα που βρισκόμουν και μου έκανε νόημα αν θα μπορούσε να ανταλλάξει τη φανέλα μαζί μου. Εγώ απάντησα καταφατικά και εκείνος συμφώνησε, σηκώνοντας τον αντίχειρά του. Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας φάνηκε αρχικά να απομακρύνεται. Όμως, ζήτησα απ' την αδερφή μου να περιμένει. Εκείνη την στιγμή ήρθε προς το μέρος μου και αγκάλιασε ένα άλλο παιδί. Στη συνέχεια μου έδωσε τη φανέλα του. Ήταν μία υπέροχη στιγμή, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ», αποκάλυψε ο Σέρχιο στην Mundo Deportivo.

Best of internet