«Είναι αστείο πλέον αυτό που συμβαίνει στη Γουέστ Χαμ»!

«Είναι αστείο πλέον αυτό που συμβαίνει στη Γουέστ Χαμ»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Είναι αστείο πλέον αυτό που συμβαίνει στη Γουέστ Χαμ»!

bet365

Σε σημείο να χαρακτηρίσει αστεία την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, έφτασε ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ, έπειτα από τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με το 3-0 από τη Σαουθάμπτον!

Από το κακό στο χειρότερο φέτος τα «σφυριά» που διασύρθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου από την ομάδα του Κλοντ Πιέλ και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο ν' αποδοκιμάζει έντονα τον Σλάβεν Μπίλιτς για το νέο, άσχημο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για την τέταρτη διαδοχική ήττα των Λονδρέζων, που έχουν πάρει μόλις τρεις βαθμούς από τα έξι πρώτα ματς της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, επίδοση που είναι η χειρότερη για τον σύλλογο από την αγωνιστική περίοδο 2002-2003.

«Για να είμαι ειλικρινής θα μπορούσαμε να έχουμε δεχθεί και έξι γκολ αν δεν ήταν ο Αντριάν να κάνει κάποιες καλές επεμβάσεις και να μας σώσει... Δεν μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα. Πήραμε μια νίκη με τη Μπόρνμουθ και ακολούθησε μεγάλη κατηφόρα. Είναι αστεία πλέον η κατάσταση που επικρατεί... Έχουμε δεχθεί 11 γκολ σε τρία παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν παίζαμε, γκολ δεν θα βάζαμε στη Γουέστ Χαμ σήμερα (σ.σ. Xθες)» ανέφερε ο Μαρκ Νομπλ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα