Παράπονα από τους παίκτες του ο Μπέντο

Παράπονα από τους παίκτες του ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ωστόσο επανέλαβε πως ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν το 0-0.

Παράπονα από τους παίκτες του ο Μπέντο
Ο Μπέντο είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Την πρώτη απώλεια βαθμών μαζί με τα στραβοπατήματα των δύο άλλων διεκδικητών του τίτλου: Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή αμυντική λειτουργία και με παιχνίδι άμεσο. Ηταν μία ήττα που δεν ξέρουμε αν μας άξιζε. Αν έμενε το 0-0 ίσως να ήταν πιο δίκαιο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα δικό μας λάθος στο τελευταίο λεπτό. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλός μας θα προσπαθούσε για τη νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη δική μας απόδοση.
 
Το ότι εάν και έπαιξε με δύο επιθετικούς δεν έκανε πολλές ευκαιρίες: Ο αριθμός των τελικών συνδυάζεται με τον αριθμό των επιθετικών. Στο προηγούμενο παιχνίδι καταφέραμε να σκοράρουμε, όχι όμως σε αυτό. Αυτό πρέπει να συνδυάζεται με τη δυναμική της ομάδας να ανοίγει χώρους και διαδρόμους και να δημιουργεί ευκαιρίες. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα μας δεν είχε την ταχύτητα και τη δυναμική που έπρεπε για να απειλήσει τον αντίπαλο. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. 
 
Τα πολλά φάουλ στο τέλος των παικτών του Ολυμπιακού: Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλά τοποθετημένος και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε το επιθετικό παιχνίδι που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο άμεσο το παιχνίδι του αντιπάλου, ο οποίος γνωρίζει να παίζει καλά τις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι των αντιπάλων μας ήταν αυτό που μας δυσκόλεψε στο να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες.

Best of internet