Γκόλιας: «Σπουδαία νίκη ψυχολογίας»

Γκόλιας: «Σπουδαία νίκη ψυχολογίας»

Gazzetta team
Γκόλιας: «Σπουδαία νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο Νίκος Γκόλιας, ο οποίος χάρισε την νίκη στην ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού, μίλησε για το γκολ που σημείωσε και έπλεξε το εγκώμιο του προπονητικού τιμ.

Περιγράφοντας τη στιγμή του γκολ, ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΛ είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA: «Όταν έφτασε μπροστά μου η μπάλα, θέλησα να σουτάρω αμέσως, τελικά κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού. Ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν, μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο μας προετοίμασε άψογα για αυτή την αναμέτρηση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα: «Από εδώ και πέρα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο. Παίζαμε εντός έδρας, η ΑΕΛ είναι πάντα τεράστια ομάδα και διεκδικεί τη νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα με πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα και έπρεπε να αντιδράσουμε», ενώ αναφέρθηκε ξανά στο προπονητικό τιμ: «Θέλω να επαναλάβω ότι μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία έχει το προπονητικό επιτελείο μας, τώρα πρέπει να δούμε τα θετικά και να μη μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί αν κάνουμε αυτό το λάθος θα πέσει πάλι η απόδοσή μας. Αξίζαμε τη νίκη και με τον Ηρακλή, δεν την πήραμε, αποπροσανατολιστήκαμε και ακολούθησε αυτή η κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στην Κέρκυρα».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Μετά από αυτό το ματς μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας, είδαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε καλά και συνειδητοποιήσαμε ότι αν τα επαναλάβουμε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός, θα το πληρώσουμε ακριβά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Οι βασικοί, τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, όσοι έμειναν εκτός αποστολής ήθελαν πολύ τη νίκη, πίστευαν σε αυτή και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα