Σπάει τα κοντέρ η παραγωγικότητα της Λίβερπουλ

Σπάει τα κοντέρ η παραγωγικότητα της Λίβερπουλ

Κώστας Ζάλιαρης
Σπάει τα κοντέρ η παραγωγικότητα της Λίβερπουλ

bet365

Όσο θα πετυχαίνει πολλά περισσότερα γκολ από αυτά που δέχεται, δεν θα έχει καμία ανησυχία. Η Λίβερπουλ φτάνει σε τρομερά επίπεδα σκοραρίσματος, με την καλύτερη επίδοση 121 ετών!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ βρήκαν και τα έκαναν απέναντι στη Χαλ, όταν οι «τίγρεις» έμειναν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίωρο της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στο «Άνφιλντ», με το τελικό σκορ να γράφει 5-1 έπειτα από την ολοκλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Έπειτα και από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετράει πλέον 71 γκολ από το πρώτο παιχνίδι του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο, που τοποθετείται τον Οκτώβριο του 2015 και μάλιστα, ήταν ένα ματς που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, στο Λονδίνο, απέναντι στην Τότεναμ.

Έκτοτε, καμία άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει φτάσει τις επιδόσεις της Λίβερπουλ, η οποία, με τα 24 γκολ έπειτα από τα πρώτα οχτώ επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε ρεκόρ 121 ετών (!), αφού καλύτερη συγκομιδή τερμάτων ήταν αυτή των 34, την αγωνιστική περίοδο 1895-1896!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα