Λεντέσμα: « Ο Στραματσόνι θέλει να κάνει και πάλι μεγάλο τον Παναθηναϊκό»

Λεντέσμα: « Ο Στραματσόνι θέλει να κάνει και πάλι μεγάλο τον Παναθηναϊκό»

Λεντέσμα: « Ο Στραματσόνι θέλει να κάνει και πάλι μεγάλο τον Παναθηναϊκό»

Ο Κριστιάν Λεντέσμα εκθείασε τόσο το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα όσο και τον προπονητή του αλλά και τον κόμο του Παναθηναϊκού

Ο Κριστιάν Λεντέσμα μίλησε στο «Radiosei» με τον Αργεντινό να μιλάει για το κλίμα αρχικά:

««Βρήκα ένα ήρεμο και ειρηνικό περιβάλλον. Εδώ, όλα είναι πολύ καλά και αυτές οι εμπειρίες με βοηθούν να ωριμάσω. Η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί και ευτυχώς, υπάρχει ιταλικό σχολείο. Είμαστε στην πρωτεύουσα, οπότε η ποιότητα ζωής είναι καλή».

Στο... μενού των ερωτησεων που του έγιναν υπήρχε ο Στραματσόνι για τον οποίο είπε:

«Ο Στραματσόνι είναι ένας προπονητής με πολλές γνώσεις και δουλεύει πολύ καλά. Το επιτελείο του αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες. Πιστεύει στις ιδέες του και αυτό είναι αναγκαίο στοιχείο για έναν προπονητή. Με τον τρόπο του, προσπαθεί να ξανακάνει μεγάλο τον Παναθηναϊκό και δουλεύουμε ανάλογα. Είμαι χαρούμενος που γρήγορα έγινα σημαντικός για την ομάδα. Ο προπονητής με κάνει να αισθάνομαι σημαντικός και αυτό το στοιχείο αναζητούσα. Ανεξάρτητα με τη φιλοσοφία του καθενός, καταλαβαίνει αμέσως ότι στον Παναθηναϊκό δημιουργείται κάτι μεγάλο».

Όσο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Οι οπαδοί είναι πολύ θερμοί, οι άνθρωποι μοιάζουν πολύ με αυτούς του Σαλέντο (σ.σ. περιοχή της Νότιας Ιταλίας με κατοίκους με ελληνική προέλευση). Με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι σημαντικό. Η Αθήνα είναι μία πανέμορφη πόλη. Ωστόσο, η κρίση είναι ορατή, φαίνεται σε πολλές περιοχές, ακόμα και το κόστος ζωής είναι διαφορετικό από της Ρώμης. Κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας, το αναπνέεις στην ατμόσφαιρα».

Best of internet